2019-06-24 04:58:05• hírek • Blikk.hu

Még mindig nincs sírköve Cserháti Zsuzsának

Hiába szerette volna egykori barátja, Cserháti Zsuzsa (†55) sírköve nem készült el a tragikus sorsú énekesnő születésnapjára.

A csodálatos hangú, ám a magánéletében és a pályáján egyaránt balsors által kísért zenész múlt szombaton ünnepelte volna a 71. születésnapját, s a korábbi tervek szerint erre a napra már méltó emlékmű őrizte volna Cserháti örök álmát az egyszerű sírhant helyett. A gyakran elhanyagolt sír miatt tavasszal a pályatárs, Horváth Charlie (71) is kifakadt, míg a régi barát, az énekesnőt nehéz időszakaiban támogató Krasznai László elárulta, korábban félig már elkészült a sírkő, ám a munkálatok leálltak. Ezután jelentkezett egy máig titokzatos mecénás, aki közel egymillió forintot ajánlott fel, amelyből végre, 16 esztendő után méltó sírja lehetne a Farkasréti temetőben Cserháti Zsuzsának, ám a rajongóknak egyelőre várniuk kell – ottjártunkkor ugyanis ennek nyoma sem volt. Egy sírgondozó szerint csupán friss virágok érkeztek a nyughelyéhez a művésznő születésnapjára, illetve rendbe rakták a hantot, ahogy korábban is. Vajon mi lehet az oka a késlekedésnek? 
 

– A készülő sírkőre kiválasztottunk Zsuzsáról egy csodálatos fotót, amin könyökölve mosolyog. Erről készül a majdnem életnagyságú, hatvanszor nyolcvan centiméteres fotógrafika, alatta az aláírásával. Ám hiába szereztem meg a fényképet, csak diáról készülhet el a különleges technikájú alkotás, amelyre várni kell. Reméljük, a halála évfordulójára, azaz egy hónap múlva már készen lesz – magyarázta a Blikknek az egykori barát, Krasznai László, aki szerint a szükséges pénzt felajánló személy továbbra is szeretne a háttérben maradni, hiszen – hozzá hasonlóan – nem azért segít, hogy kérkedjen vele. 


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: